Beheer van account en gegevens
Je DreamPaw AI-account verwijderen
Ingelogde gebruikers kunnen de toegang tot hun account rechtstreeks in de app definitief uitschakelen en verwijderen. Deze pagina legt de stappen uit, de directe gevolgen en welke gegevens mogelijk bewaard blijven.
Laatst bijgewerkt: 4 oktober 2026
Verwijderen is definitief
Alle sessies worden ingetrokken, resterende pootafdrukken en lidmaatschapsvoordelen gaan verloren, en creaties zijn niet meer toegankelijk via het account. Dezelfde Apple- of Google-identiteit kan zich niet opnieuw registreren of inloggen.
Verwijderen in de app
- 1
Open DreamPaw AI en log in
Gebruik de Apple- of Google-identiteit die is gekoppeld aan het account dat je wilt verwijderen.
- 2
Open Ik
Tik op Ik in de navigatiebalk onderaan om je profiel en accountinstellingen te openen.
- 3
Kies Account verwijderen
Kies in het gedeelte Rekening voor Account verwijderen en lees de blijvende gevolgen door.
- 4
Bevestig het definitief verwijderen
Bevestig deze onomkeerbare actie. DreamPaw AI trekt elke actieve sessie in en meldt de meldingstokens af.
Wat er direct gebeurt
- Het account wordt definitief als verwijderd gemarkeerd en kan niet meer inloggen.
- Alle DreamPaw AI-sessies en geregistreerde tokens voor pushmeldingen worden ingetrokken.
- Pootafdrukken, lidmaatschapsvoordelen, huisdierprofielen en creaties zijn niet meer toegankelijk via het account.
- Je ideeën worden niet langer openbaar getoond en kunnen geen nieuw hergebruik, goedkeuring voor publicatie of makersbeloningen meer krijgen.
Wat mogelijk bewaard blijft
- Een minimale identificatie en een verwijdermarkering om te voorkomen dat dezelfde Apple- of Google-identiteit zich opnieuw registreert.
- Aankoop-, boekhoud-, geschil-, fraudepreventie-, beveiligings- en juridische gegevens gedurende de termijn die de wet of een gerechtvaardigd operationeel belang vereist.
- Geanonimiseerde of samengevoegde informatie die jou niet meer identificeert.
- Noodzakelijke gegevens over meldingen, bezwaren, toestemmingen en moderatie in de community kunnen bewaard blijven. Verwijderen haalt geen kopieën terug die anderen rechtmatig hebben opgeslagen en wist niet direct alle opgeslagen media en caches.
Support mailen
Verwijdering van gekoppelde gegevens aanvragen
Wil je gekoppelde persoonlijke media of andere gegevens laten wissen die niet bewaard hoeven te worden? Mail dan support vanaf het adres dat aan je account is gekoppeld en vermeld de gebruikers-ID van acht tekens die in DreamPaw AI wordt getoond. We kunnen om beperkte extra informatie vragen om het verzoek te verifiëren.
Vermeld nooit een wachtwoord, Apple- of Google-inloggegevens, het geheim van een winkelbon of een volledig betaalkaartnummer.